Pira wektu jagung digodhog ing kompor?

Pira wektu jagung digodhog ing kompor?

Pira wektu jagung digodhog ing kompor?

Gumantung saka ukuran kompor tekanan, lebokake jagung kanthi wutuh utawa dipotong dadi loro. Saiki, tambahake banyu sing cukup menyang kompor supaya jagung bisa dicelupake kanthi lengkap. Tambah uyah jiwit lan masak jagung nganti siji singsot ing geni sing dhuwur. Yen wis rampung, godhok nganti 10-12 menit kanthi sithik

Sampeyan butuh pirang-pirang suling kanggo nggawe jagung?

Masak biji jagung manis kanthi tekanan. cooker karo uyah lan banyu kanggo 3 kanggo 4 whistles. Sampeyan uga bisa godhok ing panci. Sanajan masak ing wajan bakal luwih suwe. Yen nggunakake tongkol jagung banjur digodhog utawa dikukus nganggo banyu sing cukup.

Apa sampeyan nggodhog banyu dhisik kanggo jagung sing digodhog?

Nalika sampeyan nggarap, nggawa banyu panci gedhe. kanggo godhok. Banjur, masak jagung. Tambahake jagung ing banyu sing nggodhok lan masak, tanpa tutup, nganti biji empuk lan emas.

Aku rake munggah warta, nyekel tren lan nggawe review. Aku nyoba nulis nganggo basa sing prasaja babagan perkara sing rumit lan narik kawigaten marang sing penting banget.

Xl-lashes.com
Add a comment