Apa bisa nganggo biskuit lan saus?

Apa bisa nganggo biskuit lan saus?

Apa sing bisa nganggo biskuit lan kuah?

KANGGO DISEJUKKAN DENGAN BISKUT LAN KUWE

  • Endhog Benediktus.
  • Tomat Ijo Goreng.
  • Puding Jagung.
  • Puding Jagung.

Nov 30, 2018

Jajanan apa sing cocok karo biskuit?

Kocok biskuit seger lan sajikan karo salad seger, ham goreng, endhog orak-arik lan saos putih negara. Enak kapan wae. Goreng jero.

Piye carane nggawe biskuit sing dituku ing toko luwih apik?

Sampeyan bisa kanthi gampang ngowahi biskuit kaleng dadi scone kanthi mencet woh-wohan garing, gandum lan gula abang, utawa keripik coklat menyang adonan sadurunge dipanggang. Coba uga drizzling glaze prasaja (digawe karo susu, vanilla, lan gula bubuk) ing ndhuwur mau sawise dipanggang supaya apik. Cinnamon Rolls. Gulungan manis sing paling gampang!

Apa sing sampeyan sijine ing biskuit?

Simpen sawetara topping pokok ing tangan: Mentega, irisan daging deli lan keju apik kanggo biskuit gurih, lan madu, irisan woh-wohan, selai kacang lan selai gawe marem saben wong.

Aku rake munggah warta, nyekel tren lan nggawe review. Aku nyoba nulis nganggo basa sing prasaja babagan perkara sing rumit lan narik kawigaten marang sing penting banget.

Xl-lashes.com
Add a comment